Spring til indhold

OM

Min erfaring

Jeg har mere end 25 års erfaring inden for salg og markedsføring, digitalisering, talentudvikling, ledelses- og forretningsudvikling. Erfaringer jeg elsker at sætte i spil til gavn for dig og din virksomhed.

Gentagende gange er det blevet bevist, hvordan et skarpt fokus på ledelse og medarbejdere er de to vigtigste drivkræfter i bestræbelserne på at skabe en vinderkultur. For derigennem at skabe fantastiske resultater. Her bidrager jeg med min særlige kombination af solid erfaring fra erhvervslivet, som NLP-coach, som certificeret talentudvikler gennem Play-Your-Talent  og min uddannelse indenfor professionelt bestyrelsesarbejde.

Netop, at opnå unikke resultater kan jeg bidrage til gennem mine erfaringer – kombineret med en dyb forståelse af kommunikation og mennesker. Her hjælper jeg ledere og virksomheder med at komme op på næste niveau – for dem selv, deres teams og for forretningen.

Hvad der driver mig

Verden udvikler sig hastigt og åbner konstant op for nye digitale muligheder. Med en åben tilgang til mennesker brænder jeg for at inspirere og udvikle virksomheder og ledere til vækst og succes særligt gennem den digitale verden.

Jeg tror på, at virksomheder kan opnå unikke resultater, hvis alle forstår at ro samme vej. Hvis ledere og medarbejdere er bevidste om deres formål og hvem de er. Resultater, som vi skaber sammen gennem varige forandringer. Også efter jeg har forladt bygningen.

Du kan læse mere om, hvad jeg kan tilbyde dig her.

Fordi min passion ligger i at flytte mennesker og virksomheder, var det naturlige næste skridt at tage en uddannelse i professionelt bestyrelsesarbejde gennem Board Governance. Derfor kan du få en solid kapacitet, der kan skabe fremdrift og tydelig værdi til din bestyrelse og virksomhed. En særlig styrke ligger i mit fokus på det digitale og kommercielle samt ledelses- og talentudvikling. 

Certifikater:
forandringer

NLP-coaching

NLP er begreber og teknikker, der kan hjælpe dig med at skabe forandringer i dit liv.

kend dine toptalenter

Play Your Talent

Afdækker dine toptalenter og hvad der dræner din energi – på bare 15 min.

erfaring

Strategic Board Room

Værdiskabende metoder til at skabe fremdrift og mærkbare resultater i din bestyrelse.

Hej, her bruger vi også cookies. Det håber jeg, er ok med dig.