Spring til indhold

Ydelser

Her kan du finde ydelser indenfor tre områder:

salg

Salg og markedsføring

Ved du, hvor mange af jeres kunder, der vil anbefale jer?

ledelse

Ledelses- og talentudvikling

Træner du en angriber i at stå på mål?

forretnningsudvikling

Udvikling af din forretning

Hånden på hjertet – hvor ofte kommer din forretning til service?

salg

Et øget salg kunne da være dejligt

Hvem vil ikke gerne skabe mere organisk vækst? Det kan du også komme til, hvis du er opmærksom på, hvordan du egentlig behandler dine kunder. Hvis du har et stort fokus på, at få nye ind i folden, kan det være, at du glemmer de gamle. At pleje og give dem, der allerede er indenfor, den omsorg, som de fortjener. Det gør, at tilliden bliver brudt og kunderne søger andre græsgange. Derfor kan du med fordel reflektere over:

 • Kigger vi kun efter nye kunder?
 • Glemmer vi at pleje vores nuværende kunder?
 • Er vi gode til mersalg hos vores eksisterende kunder?
 • Hvem er egentlig de potentielt største kunder, vi kan få?

Hvis du kun kigger efter nye kunder og ikke får plejet dine nuværende. Ja, så er der en stor risiko for, at du bliver set som én, der ikke er interesseret i dem. Men bare rolig sammen får vi dit fokus justeret, så du både har en opmærksomhed på dine nuværende kunder og selvfølgelig også de nye potentielle. Hvorfor vente? Din potentielt største kunde er lige rundt om hjørnet.“Ole spillede en afgørende rolle i forhold til at skabe en god holdånd i IDG’s salgsafdeling. Han formåede – i en tid hvor det stort set var umuligt at skaffe folk til mediebranchen – at finde kandidater som er gået hen og blevet til bærende kræfter i dag. Derudover hører Ole -salgsmæssigt og menneskeligt til i superligaen.”

Peter Nordlund Jensen, Regional salgsdirektør i Belgien og Norden, IDC Danmark.

En styrket ledelse styrker virksomheden

At være leder er både givtigt og sjovt, men også udfordrerne og til tider ensomt. For som leder står du med ansvaret. Du kan ikke undgå at bruge dig selv i relationen til dine medarbejdere, kolleger eller direktion og bestyrelse. Derfor er det vigtigt, at du kender dig selv og forstår dine handlemønstrer. Og derigennem kan forstå andres reaktioner, når de er sammen med dig. Gennem dialog og coaching får du et forløb, hvor du via selvrefleksion får skabt den perfekte ledelsesmodel for dig.At være leder er både givtigt og sjovt, men også udfordrerne og til tider ensomt. For som leder står du med ansvaret. Du kan ikke undgå at bruge dig selv i relationen til dine medarbejdere, kolleger eller direktion og bestyrelse. Derfor er det vigtigt, at du kender dig selv og forstår dine handlemønstrer. Og derigennem kan forstå andres reaktioner, når de er sammen med dig. Gennem dialog og coaching får du et forløb, hvor du via selvrefleksion får skabt den perfekte ledelsesmodel for dig.

Med coaching får du:

 • Bevidsthed om dine mentale og følelsesmæssige styrker og svagheder
 • Klarhed over dit fremtidige fokus
 • Evnen til at finde og træne nye strategier i din hverdag.

At kende sig selv er som sagt en præmis for god ledelse. Derfor er Play Your Talent et fantastisk værktøj i udviklingen af mennesker, grupper og virksomheder. For du er den bedste udgave af dig selv, når du bruger dit toptalent, og som leder også forstår at fremme og bruge dine medarbejderes talenter. For hvorfor træne en angriber i at stå på mål? I stedet for at fremme hendes potentiale i at stå i front?

Med Play Your Talent kan man bl.a. opnå fantastiske resultater ved at:

 • sætte ledere og medarbejders talenter i spil
 • løfte den enkeltes spidskompetencer til nye højder
 • blive bevidst om egne ”blind spots” – og dermed kunne gøre noget ved dem
 • øge motivation, effektivitet og arbejdsglæde med op til 30%
 • mindske stress
 • optimere og dokumentere udvikling i MUS

Gennem NLP-coaching og Play Your Talent får du udvikling, der skaber varige forandringer.


“Ole ansatte mig i IDG Danmark A/S, hvor han gennem sparring, oplæring samt fokus på mine kompetencer, gav mig mine første skridt i mediebranchen. Ole har har et højt engagement, er en god menneskekender, har øje for potentialer (både mennesker & faglige opgaver) – Alt i alt en rigtig god chef som formåede at skabe en super hold-ånd i vores salgsafdeling, Ole får de bedste anbefalinger fra mig – og tak for et rigtig godt samarbejde.

Charlotte Jensen, Senior Business Developer, Ørsted.

ledelse
forretningsudvikling

Få overskud til at tænke på din forretnings udvikling

Du kører derudad i din bil. Den kører helt perfekt – lige som den plejer. Men pludselig går motoren i stå, og du skal finde ud af hvorfor. Du går ud og åbner kølerhjelmen. Står og stirrer ned i motoren – du har ingen idé om, hvor du skal starte.

Din virksomhed er som din bil. Begge består af mange dele, der skal spille sammen – helt perfekt -for at tingene glider. Men dagligdagen kører derudad, og ofte er der slet ikke tid til at stoppe op og kigge processerne efter i sømmene før, der opstår problemer. Så, måske oplever du også, at det kan være svært både at få tid og overskud til vedligeholdelse og samtidig til at tænke strategisk og ud af boksen? Derfor er det en god idé at få en kompetent sparingspartner udefra til at zoome ind på din virksomhed. Ligesom du højst sandsynligt vil hyre en mekaniker til at tjekke din bil.
En sparringspartner kan stille de svære spørgsmål – spørgsmål der skal stilles for at nå jeres mål. Du kan f.eks. få sparring eller ideer til:

 • hvordan, I skaber mere vækst
 • hvordan, I får udviklet og sat jeres talenter bedst muligt i spil
 • hvordan, jeres digitale forretningspotentiale ser ud
 • hvordan, I sikre jer loyale kunder
 • hvilke kunder, der er jeres potentielt største kunder

Derfor kan I nyde godt af min lange erfaring med både forretningsudvikling samt min efteruddannelse som talentudvikler, coach og i professionelt bestyrelsesarbejde. Kombinationen er særlig, fordi det giver jer et solidt fundament til ikke blot at få rådgivning om udvikling, men samtidig få coaching i, hvordan I som enkeltpersoner eller team kan bruge jeres toptalenter i udviklingen af forretningen.

Du er mere end velkommen til at række ud, så tager vi en uforpligtende snak.


Blue-Business

“Ole er en kompetent forretningsudvikler som vi varmt kan anbefale.”

Blue Business A/S

Referencer

idc
cinemaxx
farum bytorv
Blue Business

Skal vi komme i mål sammen?

Har du nogle spørgsmål? Så tag endelig kontakt til mig.

Hej, her bruger vi også cookies. Det håber jeg, er ok med dig.